natuurpleister
Welkom op de website van.
Wij prefereren natuurgips omwille van de zuiverheid van het basismateriaal. Natuurgipsen zijn bovendien fijner van structuur en laten zich daardoor gladder en dichter afwerken. De afwerkingsgraad die kan bereikt worden met natuurpleisters is zichtbaar en voelbaar beter dan bij andere pleisters.
accountant antwerpen
Spuitpleisters 1-lagig Gyproc Belgium.
X Pro is de lichtste voorgemengde bouwpleister voor universeel gebruik in de binnen-afwerking. Het product combineert een lange afreitijd met de gladde afwerking eigen aan alle Gyproc natuurpleisters. X Pro bevat meer perliet en is daarom de lichtste bouwpleister op de Belgisch Luxemburgse markt.
vendome
Angelo Pantelis Stukadoorswerken.
Wij prefereren natuurgips omwille van de zuiverheid van het basismateriaal. Natuurgipsen zijn bovendien fijner van structuur en laten zich daardoor gladder en dichter afwerken. De afwerkingsgraad die kan bereikt worden met natuurpleisters is beter dan bij andere pleisters. Pleisterwerk is een spiegelgladde afwerklaag.
Autolening
Natuurpleisters kalei.
Home / Verven / Natuurpleisters kalei. Kalei is een kalkafwerkpleister gekleurd in de massa. Eeuwenoude techniek om o.a. gevels op een authentieke manier af te werken. Ontdek onze activiteiten. Breng een bezoekje aan onze showroom. Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
Siniat lanceert natuurpleister Techplus.
nav.be / innovatie / siniat lanceert natuurpleister techplus. Siniat lanceert natuurpleister Techplus. 1 februari 2017. Midden februari is de bouwpleister TECHPLUS van Siniat beschikbaar. Deze pleister is bestemd voor de afwerking van binnenwanden en plafonds in één laag, zowel manueel als met een spuitmachine.
Natuurpleister pleisterafwerking in kalk en gips.

Contacteer ons

Op zoek naar natuurpleister?