Gyprocwerken

Gyproc scheidingswanden

Wil je graag een extra scheidingswand in uw bestaande woning? Dan heeft het gebruik van Gyproc hier zijn voordelen:

  • Gyproc is lichter dan baksteen
  • Gyproc geeft meteen een afgewerkt resultaat
  • Gyproc is eenvoudig terug te verwijderen

Verlaagde plafonds in Gyproc

Bij nieuwbouw projecten wordt gyproc vaak gebruikt om een draagbalk of poutrelle weg te werken. Het voordeel van Gyproc is, dat je geen roestvorming of scheurvorming krijgt.

Stijlvolle plafonds met directe en indirecte verlichting vind je steeds vaker terug in nieuwe woningen. Deze verlichting kan eenvoudig aangebracht worden in een Gyproc plafond.

Gyprocwerken bij renovatie

Door zijn lichtgewicht constructie kan Gyproc overal gebruikt worden. Bij een renovatie worden vaak Gyprocwerken uitgvoerd om plafondhoogtes aan te passen of om onvolmaaktheden weg te werken. Zelfs de indeling van een woning kan je eenvoudig aanpassen door het plaatsen van een Gyproc scheidingswand.

Rigidur Floor van Gyproc

Rigidur Floor kan zonder enig gebruik van water geplaatst worden. Dit zorgt ervoor dat de vloer meteen beloopbaar is. De hard geperste gipsvezelplaat bestaat uit gips en cellulose vezels.

Deze platen zijn erg licht wat zorgt voor een minimale belasting van de vloer. Het handige formaat van de Rigidur Floor platen zorgen ervoor dat deze vloer gemakkelijk te verwerken is. Rigidur Floor van Gyproc is zowel op betonnen als op houten vloeren te gebruiken. Dit systeem is toepasbaar op betonnen vloeren en houten vloeren, en dit zowel bij renovatie als bij nieuwbouw.